Aluminijaste ograje in vrata Elmar

Rešitev za vašo ograjo je ograja brez vzdrževanja. Aluminijasto ograjo vam ne bo treba vedno znova po nekaj letih razstavljati, brusiti, barvati ter zapravljati čas in denar, kot pri kovanih ali lesenih ograjah. Aluminijaste ograje in vrata bodo po letih še vedno videti kot nova.

Sistem aluminijastih ograj

Ponujamo vam aluminij, sistem ograj brez vzdrževanja za hišo in vrt. Aluminijaste ograje in vrata so zaščitena s stabilno barvo (prašno lakirana) in NIKOLI ne rjavijo.

Designerske ograje in vrata

Moderne ograje in vrata

Klasične ograje in vrata

Razne ograje in vrata

Zakaj aluminij?

Kot prvo ni potrebno nobenega vzdrževanja. Aluminij ne rjavi. Nobene potrebe ni, da bi vam bilo potrebno vsaka tri leta razstaviti, brusiti, barvati in s tem si boste prihranili čas in denar. Aluminijasta ograja bo vedno videti kot nova, ne glede na čas in vremenske razmere. Nadaljnje prednostne značilnosti so nizka teža, dimenzijska stabilnost in moč.

Aluminijasta vrata

Aluminijasta vrata so sestavni del ograje pred hišo, vikendom ali vrtom. Vrata se izdelajo iz enakega modela kot je ograja, s čimer se zagotovi popolna uskladitev celotnega sistema. Vrata so lahko v treh kategorijah: drsna vrata na tirih, konzolna vrata, nihajna vrata.

Samonosilna vrata so drsna vrata brez tirnic, ta vrata so edinstvena s svojo elegantno obliko, z odlično stabilnostjo, hitrim odpiranjem in enostavnim rokovanjem. Izberite samonosna vrata skupaj z vso opremo, ter enaki model kot ograjo.

Ponujamo vam tudi drsna vrata, ki se odpirajo tako, da drsijo po tirnicah. Vrata drsijo po tirnicah kot nadomestek za vdelanim vrata in v primeru, kjer je stranska prehoda toliko prostor, ki ga je mogoče uporabiti konzolni vrata.

Kaj so vhodna vrata na izbiro?

Vhod drsna vrata

Če nimate veliko prostora, je bolje, če izberete vrata, ki ne zavzemajo prostora v notranjost vhoda. Pri tem vam svetujemo za izbiro drsnih vrat.

Dvoriščna nihajna vrata

Pri nihajnih vratih vam lahko ponudimo dvokrilna vrata dolžino krila 2,5 m. Namestitev poteka na nastavljivih tečajih na strani okvirja zasidrana na zid ali stebre.